Transport auto
pe platforma Bucuresti

URS-TRANS.RO

Transport auto pe platforma Bucuresti

>>> Transport auto pe platforma <<<
Urs Trans Recovery este o companie dedicata transportului de autoturisme, care se remarca prin servicii de calitate si siguranta garantata. Compania ofera transport pe platforma atat pe teritoriul Romaniei, cat si in Europa, asigurand vehiculele transportate cu o suma de pana la 100.000 euro. Astfel demonstram angajamentul nostru de a proteja interesele clientilor si de a oferi linistea necesara in timpul transportului auto. Echipa noastra este formata din profesionisti experimentati, care inteleg importanta fiecărui vehicul in parte. Indiferent daca este vorba despre masini de lux, clasice sau personale, fiecare transport este tratat cu maxima atentie. Utilizand echipamente moderne, va asiguram ca vehiculele sunt incarcate, transportate si descarcate in conditii optime, minimizând riscul de avarii. Serviciile oferite de Urs Trans Recovery sunt variate si flexibile, pentru a raspunde nevoilor diverse ale clientilor. Fie ca este necesar un transport rapid in tara sau o livrare precisa intr-o alta tara europeana, compania garanteaza punctualitate si profesionalism. De asemenea, asigurarea de pana la 100.000 de euro ofera extra securitate, protejand valoarea autoturismelor transportate impotriva incidentelor neprevazute.

Transport auto pe platforma

>>> Transport auto pe platforma <<<
Avem la activ sute de transporturi externe efectuate cu succes. Saptamanal avem 5 pozitii libere pentru transport catre Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg, Franta, Danemarca, Anglia, Elvetia, Bulgaria si Grecia. Transportam in maxima siguranta orice tip de autoutilitara, SUV sau autoturism, masini de lux. Asigurarea transportului este de pana la 100.000 de euro.
Comunicarea transparenta si accesibilitatea sunt alte puncte forte ale Urs Trans Recovery. Clientii sunt informati frecvent despre statusul transportului. Acestia pot contacta oricand echipa pentru a obtine detalii suplimentare sau pentru a rezolva eventuale probleme. Acest nivel ridicat de suport si relationare cu clientii contribuie la reputatia solidă a firmei în domeniul transportului auto.
In concluzie, Urs Trans Recovery se evidentiaza ca un partener de incredere pentru transportul autoturismelor, combinand experienta, profesionalismul si asigurarea generoasa pentru a oferi servicii de transport auto de top, atat în Romania, cat si in Europa.

Transport auto pe platforma Bucuresti – Preturi

TRANSPORT PLATFORMA AUTO

PRET

800 – 1500 Kg

de la 550 €

1500 – 2000 Kg

de la 650 €

2000 – 3000 Kg

 de la 850 €

TRACTARE AUTO IN REGIM DE URGENTA

PRET

800 – 1500 Kg

0,60 €/km

1500 – 2000 Kg

0,70 €/km

2000 – 3000 Kg

0,90 €/km

*PUTEM TRANSPORTA 2-3 MASINI SIMULTAN

TERMENUL DE LIVRARE ESTE DE 3-4 ZILE

Parteneri strategici

Call Now Button